Privatlivspolitik

Privatlivspolitik - Casinoble.dk

Sidst opdateret: 13. juni 2021

Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger, når du bruger tjenesten, og fortæller dig om dine privatlivsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

Vi bruger dine personlige data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik.

Fortolkning og definitioner
==============================

Fortolkning

————–

De ord, hvor det første bogstav er stort, har betydninger defineret under følgende betingelser. De følgende definitioner skal have samme betydning, uanset om de optræder i ental eller flertal.

Definitioner
———–

Med henblik på denne privatlivspolitik:

* Konto betyder en unik konto, der er oprettet for dig for at få adgang til vores tjeneste eller dele af vores tjeneste.

* Firma (benævnt enten “virksomheden”, “vi”, “os” eller “vores” i denne aftale) henviser til Casinoble.

I forbindelse med GDPR er virksomheden den dataansvarlige.

* Cookies er små filer, der placeres på din computer, mobilenhed eller en hvilken som helst anden enhed af et websted, og som indeholder detaljerne om din browserhistorik på det pågældende websted blandt dets mange anvendelser.

* Land henviser til: Danmark

* Dataansvarlig henviser i forbindelse med GDPR (General Data ProtectionRegulation) til virksomheden som den juridiske person, der alene eller sammen med andre bestemmer formålene og midlerne til behandlingen af ​​personoplysninger.

* Enhed betyder enhver enhed, der kan få adgang til tjenesten, såsom en computer, en mobiltelefon eller en digital tablet.

* Personlige data er enhver information, der vedrører en identificeret eller
identificerbar person.

Med henblik på GDPR betyder persondata enhver information, der vedrører dig, såsom et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, online-id eller en eller flere faktorer, der er specifikke for det fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale. identitet.

* Tjenesten henviser til webstedet.

* Tjenesteudbyder betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på vegne af virksomheden. Det refererer til tredjepartsvirksomheder eller enkeltpersoner, der er ansat af virksomheden for at facilitere tjenesten, levere tjenesten på vegne af virksomheden, udføre tjenester relateret til tjenesten eller bistå virksomheden med at analysere, hvordan tjenesten bruges. I forbindelse med GDPR betragtes tjenesteudbydere som databehandlere.

* Brugsdata refererer til data, der indsamles automatisk, enten genereret af brugen af tjenesten eller fra selve tjenestens infrastruktur (f.eks. varigheden af ​​et sidebesøg).

* Hjemmesiden henviser til Casinoble, tilgængelig fra <https://casinoble.dk>

* Du betyder den person, der tilgår eller bruger tjenesten, eller den virksomhed eller anden juridisk enhed, på vegne af hvilken en sådan person har adgang til eller bruger tjenesten, alt efter hvad der er relevant.

I henhold til GDPR (General Data Protection Regulation) kan du blive omtalt som den registrerede eller som brugeren, da du er den person, der bruger tjenesten.

Indsamling og brug af dine personlige oplysninger

=======================================

Types of Data Collected
———————–

Personoplysninger
~~~~~~~~~~~~~

Mens vi bruger vores tjeneste, kan vi bede dig om at give os visse personligt identificerbare oplysninger, som kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

* Brugsdata

Brugsdata

~~~~~~~~~~

Brugsdata indsamles automatisk, når tjenesten bruges.

Brugsdata kan omfatte oplysninger såsom din enheds internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browsertype, browserversion, siderne i vores tjeneste, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der er brugt på disse sider, unik enhed identifikatorer og andre diagnostiske data.

Når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed, kan vi indsamle visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, typen af mobilenhed, du bruger, din mobilenheds unikke id, IP-adressen på din mobilenhed, din mobil operativsystem, typen af mobil internetbrowser, du bruger, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Vi kan også indsamle oplysninger, som din browser sender, når du besøger vores tjeneste, eller når du får adgang til tjenesten via eller via en mobilenhed.

Tracking-teknologier og cookies
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores tjeneste og gemme visse oplysninger. De anvendte sporingsteknologier er beacons, tags og scripts til at indsamle og spore information og til at forbedre og analysere vores service. De teknologier, vi bruger, kan omfatte:

* Cookies eller browsercookies. En cookie er en lille fil placeret på din
Enhed. Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie sendes. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores tjeneste. Medmindre du har justeret din browserindstilling, så den afviser cookies, kan vores tjeneste bruge cookies.
* Flash-cookies. Visse funktioner i vores tjeneste kan bruge lokale lagrede
objekter (eller Flash-cookies) til at indsamle og gemme oplysninger om din
præferencer eller din aktivitet på vores tjeneste. Flash-cookies administreres ikke af de samme browserindstillinger som dem, der bruges til browsercookies. For mere information om, hvordan du kan slette Flash-cookies, læs venligst “Hvor kan jeg ændre indstillingerne for at deaktivere eller slette lokale delte objekter?” tilgængelig på <https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_>
* Web Beacons. Visse sektioner af vores tjeneste og vores e-mails kan indeholde små elektroniske filer kendt som web beacons (også kaldet klare gifs, pixel tags og single-pixel gifs), som tillader virksomheden for eksempel at tælle brugere, der har besøgt disse sider eller åbnet en e-mail og for andre relaterede webstedsstatistikker (f.eks. registrering af populariteten af ​​en bestemt sektion og bekræftelse af system og server
integritet).

Cookies kan være “vedvarende” eller “sessions”-cookies. Vedvarende cookies forbliver på din personlige computer eller mobilenhed, når du går offline, mens sessionscookies slettes, så snart du lukker din webbrowser. Lær mere om cookies: [Hvad er cookies?](https://www.privacypolicies.com/blog/cookies/).

Vi bruger både sessions- og persistente cookies til de formål, der er angivet nedenfor:

* Nødvendige/essentielle cookies

Type: Sessionscookies

Administreret af: Os

Formål: Disse cookies er essentielle for at give dig tjenester tilgængelig via hjemmesiden og for at give dig mulighed for at bruge nogle af dens funktioner. De hjælper med at autentificere brugere og forhindre svigagtig brug af brugerkonti. Uden disse cookies kan de tjenester, du har bedt om, ikke leveres, og vi bruger kun disse cookies til at give dig disse tjenester.

* Cookiepolitik/meddelelsesaccept-cookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Os

Formål: Disse cookies identificerer, om brugerne har accepteret brugen af ​​cookies på hjemmesiden.

* Funktionalitetscookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Os

Formål: Disse cookies giver os mulighed for at huske valg, du foretager, når du bruger webstedet, såsom at huske dine loginoplysninger eller sprogpræferencer. Formålet med disse cookies er at give dig en mere personlig oplevelse og undgå, at du skal genindtaste dine præferencer, hver gang du bruger hjemmesiden.

* Sporings- og ydeevnecookies

Type: Vedvarende cookies

Administreret af: Tredjeparter

Formål: Disse cookies bruges til at spore information om trafik til hjemmesiden, og hvordan brugere bruger hjemmesiden. Oplysningerne indsamlet via disse cookies kan direkte eller indirekte identificere dig som en individuel besøgende. Dette skyldes, at de indsamlede oplysninger typisk er knyttet til en pseudonym identifikator forbundet med den enhed, du bruger til at få adgang til webstedet. Vi kan også bruge disse cookies til at teste nye sider, funktioner eller nye funktioner på webstedet for at se, hvordan vores brugere reagerer på dem.

For mere information om de cookies, vi bruger, og dine valg vedrørende cookies, besøg venligst vores cookiepolitik eller afsnittet om cookies i vores privatlivspolitik.

Brug af dine personoplysninger
————————-

Virksomheden kan bruge personlige data til følgende formål:

* At levere og vedligeholde vores tjeneste, herunder at overvåge brugen af ​​vores tjeneste.

* For at administrere din konto: at administrere din registrering som bruger af tjenesten. De personlige data, du afgiver, kan give dig adgang til forskellige funktioner i tjenesten, som er tilgængelige for dig som registreret bruger.

* Til udførelse af en kontrakt: udvikling, overholdelse og gennemførelse af købskontrakten for de produkter, varer eller tjenester, du har købt, eller af enhver anden kontrakt med os gennem tjenesten.

* For at kontakte dig: For at kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andre tilsvarende former for elektronisk kommunikation, såsom en mobilapplikations push-meddelelser vedrørende opdateringer eller informativ kommunikation relateret til funktionerne, produkterne eller kontrakten tjenester, herunder sikkerhedsopdateringer, når det er nødvendigt eller rimeligt for deres implementering.

* For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.

* For at administrere dine anmodninger: For at deltage og administrere dine anmodninger til os.

* Ved virksomhedsoverdragelser: Vi kan bruge dine oplysninger til at evaluere eller gennemføre en fusion, frasalg, omstrukturering, reorganisering, opløsning eller andet salg eller overdragelse af nogle eller alle vores aktiver, uanset om det er en going concern eller som en del af konkurs, likvidation , eller lignende procedure, hvor personlige data, som os opbevarer om vores tjenestebrugere, er blandt de overførte aktiver.

* Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, såsom dataanalyse, identifikation af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af ​​vores salgsfremmende kampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Vi kan dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

* Med tjenesteudbydere: Vi kan dele dine personlige oplysninger med tjenesteudbydere for at overvåge og analysere brugen af ​​vores tjeneste, for at kontakte dig.
* For virksomhedsoverdragelser: Vi kan dele eller overføre dine personlige oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedens aktiver, finansiering eller erhvervelse af hele eller en del af vores virksomhed til en anden virksomhed.
* Med associerede selskaber: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores associerede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse associerede selskaber overholder denne fortrolighedspolitik. Tilknyttede selskaber omfatter vores moderselskab og alle andre datterselskaber, joint venture-partnere eller andre selskaber, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.
* Med forretningspartnere: Vi deler muligvis dine oplysninger med vores forretningspartnere for at tilbyde dig visse produkter, tjenester eller kampagner.
* Med andre brugere: Når du deler personlige oplysninger eller på anden måde interagerer i offentlige områder med andre brugere, kan sådanne oplysninger ses af alle brugere og kan distribueres offentligt udenfor.
* Med dit samtykke: Vi kan videregive dine personlige oplysninger til ethvert andet formål med dit samtykke.

Opbevaring af dine personoplysninger
——————————-

Virksomheden opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne privatlivspolitik. Vi vil beholde og bruge dine personlige data i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Virksomheden vil også opbevare brugsdata til interne analyseformål. Brugsdata opbevares generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller til at forbedre funktionaliteten af vores tjeneste, eller vi er juridisk forpligtet til at opbevare disse data i længere perioder.

Overførsel af dine personoplysninger
——————————

Dine oplysninger, herunder personoplysninger, behandles på virksomhedens driftskontorer og alle andre steder, hvor de parter, der er involveret i behandlingen, befinder sig. Det betyder, at disse oplysninger kan overføres til – og vedligeholdes på – computere, der er placeret uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovene kan afvige fra din jurisdiktion.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din accept af denne overførsel.

Virksomheden vil tage alle nødvendige skridt for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelig kontrol på plads, herunder sikkerheden af dine data og andre personlige oplysninger.

Videregivelse af dine personoplysninger
——————————–

Forretningsoverførsler

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hvis virksomheden er involveret i en fusion, opkøb eller salg af aktiver, kan dine personoplysninger blive overført. Vi giver besked, før dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Håndhævning af loven
~~~~~~~~~~~~~~~

Under visse omstændigheder kan virksomheden være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det er påkrævet ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. en domstol eller et statsligt organ).

Andre lovkrav
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Virksomheden kan videregive dine personlige data i god tro, at en sådan handling er nødvendig for at:

* Overholde en juridisk forpligtelse
* Beskytte og forsvare virksomhedens rettigheder eller ejendom
* Forebygge eller undersøge mulige forseelser i forbindelse med tjenesten
* Beskytte den personlige sikkerhed for brugere af tjenesten eller offentligheden
* Beskyttelse mod juridisk ansvar

Dine personoplysningers sikkerhed

——————————

Sikkerheden af dine personlige data er vigtig for os, men husk, at ingen metode til transmission over internettet eller metode til elektronisk lagring er 100 % sikker. Selvom vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Detaljeret information om behandling af dine personoplysninger
============================================================

De tjenesteudbydere, vi bruger, kan have adgang til dine personlige data. Disse tredjepartsleverandører indsamler, opbevarer, bruger, behandler og overfører oplysninger om din aktivitet på vores tjeneste i overensstemmelse med deres privatlivspolitikker.

Analyse
———

Vi kan bruge tredjepartstjenesteudbydere til at overvåge og analysere brugen af vores tjeneste.

* Google Analytics

Google Analytics er en webanalysetjeneste, der tilbydes af Google, der sporer og rapporterer trafik på webstedet. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af vores tjeneste. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne på sit eget annoncenetværk.

Du kan fravælge at have gjort din aktivitet på tjenesten tilgængelig for Google Analytics ved at installere Google Analytics opt-out browser-tilføjelsen. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Googles privatlivs- og vilkårsside: <https://policies.google.com/privacy>

GDPR privatliv
============

Legal Basis for Processing Personal Data under GDPR
—————————————————

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til GDPR
—————————————————

Vi kan behandle personoplysninger under følgende betingelser:

* Samtykke: Du har givet dit samtykke til at behandle personoplysninger til et eller flere specifikke formål.
* Udførelse af en kontrakt: Tilvejebringelse af personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en aftale med dig og/eller for eventuelle prækontraktuelle forpligtelser heraf.
* Juridiske forpligtelser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at overholde en juridisk forpligtelse, som virksomheden er underlagt.
* Vitale interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for at beskytte dine eller en anden fysisk persons vitale interesser.
* Offentlige interesser: Behandling af personoplysninger er relateret til en opgave, dvs.
udføres i offentlighedens interesse eller i udøvelsen af ​​embedsmandsbemyndigelse tillagt selskabet.
* Legitime interesser: Behandling af personoplysninger er nødvendig for
formålet med de legitime interesser, som virksomheden forfølger.

Virksomheden hjælper under alle omstændigheder gerne med at afklare det konkrete retsgrundlag, der gælder for behandlingen, og i særdeleshed om udlevering af persondata er et lov- eller kontraktkrav, eller et krav, der er nødvendigt for at indgå en kontrakt.

Dine rettigheder i henhold til GDPR
—————————

Virksomheden forpligter sig til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garantere, at du kan udøve dine rettigheder.

Du har ret i henhold til denne privatlivspolitik og ved lov, hvis du er inden for EU, til:

* Anmod om adgang til dine personlige data. Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om sletning af dine personlige data direkte i afsnittet om dine kontoindstillinger. Hvis du ikke selv er i stand til at udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig. Dette giver dig også mulighed for at modtage en kopi af de personlige data, vi har om dig.
* Anmod om rettelse af de personlige data, som vi opbevarer om dig. Du har ret til at få rettet enhver ufuldstændig eller unøjagtig information, vi har om dig.
* Indsigelse mod behandling af dine personlige data. Denne ret eksisterer, hvor vi stoler på en legitim interesse som det juridiske grundlag for vores behandling, og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger på denne grund. Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
* Anmod om sletning af dine personlige data. Du har ret til at bede os om at slette eller fjerne personlige data, når der ikke er nogen god grund for os til at fortsætte med at behandle dem.
* Anmod om overførsel af dine personlige data. Vi vil give dig, eller til en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk venligst, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt gav os samtykke til at bruge, eller hvor vi brugte oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.
* Træk dit samtykke tilbage. Du har ret til at trække dit samtykke tilbage til brug af dine personlige data. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at give dig adgang til visse specifikke funktioner i tjenesten.

Udøvelse af dine GDPR-databeskyttelsesrettigheder
———————————————-

Du kan udøve dine rettigheder til adgang, berigtigelse, annullering og modstand ved at kontakte os. Bemærk venligst, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før du svarer på sådanne anmodninger. Hvis du fremsætter en anmodning, vil vi gøre vores bedste for at svare dig så hurtigt som muligt.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed over vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information, hvis du er i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), bedes du kontakte din lokale databeskyttelsesmyndighed i EØS.

Børns privatliv
===================

Vores tjeneste henvender sig ikke til nogen under 13 år. Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra nogen under 13 år. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personlige data, bedes du venligst kontakt os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet personlige data fra nogen under 13 år uden bekræftelse af forældrenes samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Hvis vi er nødt til at stole på samtykke som et juridisk grundlag for at behandle dine oplysninger, og dit land kræver samtykke fra en forælder, kan vi kræve din forælders samtykke, før vi indsamler og bruger disse oplysninger.

Links til andre websteder
========================

Vores service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, vil du blive dirigeret til denne tredjeparts websted. Vi anbefaler dig på det kraftigste at gennemgå fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikkerne eller praksis på nogen tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne privatlivspolitik
===============================

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer ved at offentliggøre den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi giver dig besked via e-mail og/eller en fremtrædende meddelelse om vores tjeneste, før ændringen træder i kraft, og opdaterer datoen for “Sidst opdateret” øverst i denne privatlivspolitik.

Du rådes til at gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum for eventuelle ændringer. Ændringer til denne privatlivspolitik træder i kraft, når de offentliggøres på denne side.

Kontakt os
==========

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, kontakt os:

På e-mail: [email protected]

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Måske fanger disse sider din interesse?